TC - ROSE

O nama

Tržni centar „Rose“ otvoren je u novembru 2013. godine i prvi je centar tog tipa u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Smješten u strogom centru, komercijalnoj jezgri predstavlja ne samo mjesto kupovine, već i mjesto susreta. Izgrađen po najnovijim standardima gradnje s dobro osmišljenim dizajnom interijera i eksterijera te kao takav daje novi izgled područja u kom se nalazi. Koncept tržnog centra predstavlja inovativniji oblik maloprodaje s mnogo pogodnosti kako za kupce tako i za prodavce.
Ukupna površina objekta je: 2600 m2

Centar je namijenjen za sve dobne skupine, stoga smo ugradili terenski, panamski lift i rampu za invalide. Za one koji vode aktivan život u suterenu se nalazi teretana, u prizemlju i prvom spratu su prodajni objekti poznatih brendova, a predah nakon svih sadržaja može se naći na samom vrhu u modernom uređenom restorana čijem ugodnom ambijentu dodatno doprinosi otvorena terasa i drveće obližnjeg parka.

Udaljenost od važnijih lokacija

  • T.C. Rose - Sarajevo 130 km
  • T.C. Rose - Mostar 102 km
  • T.C. Rose - Zenica 67 km
  • T.C. Rose - Zagreb 309 km
  • T.C. Rose - Beograd 403 km

Izračunajte tačnu kilometražu od Vašeg mjesta do nas: Pogledaj ovdje

Živite dan po dan i obavljajte posao po posao, a zatim produžite prema onome što dolazi poslje. To ima smisla. Ne pokušavajte živjeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas. Uspješan je čovek koji se naučio živjeti samo u sadašnjosti, ali se uvek kreće prema onome što dolazi poslje.
D.H. CEO